Tilmelding
Facebook
Instagram

Frisk luft efter en lang corona nedlukning!


13. jun 2021

Kort før sommerferien blev håndboldskoene skiftet ud med en affaldssnapper da 30 aktive fra FFI – årgang u13, gik på skraldejagt i og omkring landsbyen Hulsig syd for Skagen. De havde tilmeldt sig Ren Natur og hvad fået tildelt den knapt 5 kilometer lange rute i deres nærområde.

Og hvad fik de så i deres sække den dag? Ja, faktisk mindre end forventet hvis vi spørger leder Kirsten Søborg ” Der var generet ikke meget affald på ruten, men lidt fik vi da. Det var mest papir, plastic og cigaretskod der fyldte i de 4 sække vi havde med os hjem”

Men selvom det var lidt langt mellem affaldet, så var det stadig en god oplevelse for foreningen at være med.

”Det var en dejlig tur, hvor vi nød naturen og det gode vejr. Vi hyggede os, og pigerne nød virkelig at være sammen, om noget andet end håndbold, efter den lange corona nedlukning” fortsætter Kristen Søborg.

Ud over det 4 sække affald og det gode samvær så får FFI også kr. 3000 af Ren Natur for deres indsats. Disse penge har foreningen valgt at bruge på nogle sociale arrangementer i foreningen, som har været meget savnet i det sidste års tid.

Foreningen FFI er bestemt ikke af nyere dato, idet den oprindeligt blev stiftet i 1931. Frederikshavns forenede idrætsklubber, som FFI står for, har som formål at virke for idrættens fremme i Frederikshavn, såvel på bredde som på eliteplan. Hvis du vil vide mere om FFI og deres aktiviteter, så kig ind på hjemmesiden her https://www.ffi.dk/

Der gennemføres i alt 8 affaldsindsamlinger med Ren Natur i Frederikshavn Kommune i 2021. Alle ruter er tildelt til lokale foreninger og gennemføres i perioden maj til august. Se mere om ruterne i Frederikshavn via dette link: Ren Natur - Frederikshavn Kommune

FFI-håndbold (u-13 piger)
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for FFI-håndbold (u-13 piger) indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 13. jun 2021
Antal samlere: 30
Antal sække: 4

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7206

DELTAGERE i 2023


53

KOMMUNER i 2023


1.834.388

STYKKER AFFALD i 2023


6

SPONSORER i 2023