Tilmelding
Facebook
Instagram

Vores sponsorer


Både nationale og lokale sponsorer er med til at kanalisere midler ud til foreningslivet gennem sponsorater til Ren Naturs affaldsindsamlinger. Nedenfor kan du læse om vores nationale sponsorer og hvilke overvejelser og tanker de gør sig om Ren Natur og deres sponsorat.

Hovedsponsorer

For McDonald’s er det vigtigt at være en del af lokalsamfundet og engagere sig overfor de mennesker, som besøger vores restauranter. Det kommer til udtryk på flere forskellige måder, og en af dem er via vores engagement i Ren Natur, hvor vi var hovedsponsor i testen i 2018. Da resultaterne af testen var så positive, valgte vi at fortsætte vores engagement som sponsor.

Samtidig ved vi, at henkastet affald er et generelt problem i Danmark – både med og uden McDonald’s-logoet på. Hos McDonald’s vil vi gerne være en del af løsning på at komme den henkastet affald til livs, da det på ingen måder gavner vores natur og vores brug af naturen. For os handler det om at skabe en holdningsændring blandt danskerne, så danskerne stopper med at smide affald i første omgang. Den holdningsændring mener vi, at Ren Natur kan skabe, ligesom vi får en flottere natur at færdes i.

Vi bidrager til lokalsamfundet ved at støtte op om de lokale foreninger og det er vi stolte af.

Vi glæder os til at se Ren Natur foldet ud i en større skala, til at bidrage til renholdelsen i Danmark samt til at støtte de lokale foreninger.

Jan Dahl, Franchisetager og ejer af 7 restauranter i Jylland

I SPAR værner vi om de lokale værdier og for os er det derfor vigtigt, at det lokale samfund er et rart sted at være og stemningen er god.

Igennem vores sponsorat af Ren Natur kan vi bidrage til et rent og dejligt lokalsamfund til gavn for vores naboer. Derudover støtter vi det lokale foreningsliv igennem samarbejdet med Ren Natur, hvilket er godt i tråd med de mange lokale sponsorater, som vores lokale købmænd støtter hvert år.

 For 6. år i træk er SPAR hovedsponsor af Ren Natur og landsdækkende repræsenteret med over 100 SPAR butikker.

Vi er stolte af at være en del af konceptet med støtte fra KFI Erhvervsdrivende Fond og ser frem til endnu en sæson, hvor vi støtter lokale foreninger og passer på naturen.  

Esben Keller, Kædedirektør SPAR

Nationale sponsorer

Danske Bank har et program for frivilligt arbejde ved navn Time2Give, der giver medarbejderne fri til at lave frivilligt arbejde i deres nærområde. Danske Bank har igennem flere år haft et partnerskab med Ren Natur, da vi ønsker at bidrage til at gøre en indsats for klimaet samt at støtte det lokale foreningsliv. Vores medarbejdere er virkelig begejstrede for muligheden for sammen med kollegaer at rydde op i naturen, så vi glæder os hvert år til at annoncere ruterne rundt omkring i smukke Danmark.   

Ea Wederwang, Head of Corporate Volunteering

I WestWind elsker vi vores placering i VandkantsDanmark, hvor vi hver dag nyder den skønneste natur, som vi også vil være med til at værne om.

Affald er dog en udfordring langs kysterne, og også i Danmark generelt.

Vi har derfor valgt, at vores butikkers plasticposer, som er fremstillet af 80 procents genbrugsplast, koster et lille beløb for kunden. Til gengæld sender vi alle pengene fra posesalget til Hold Danmark Rent, hvor projektet Ren Natur hjælper frivillige danskere til at indsamle henkastet affald i naturen.

Samtidigt støtter vi vores lokale foreninger, som både får mulighed for at forskønne deres lokalområder, samtidigt med at de tjener penge til klubkassen.

Det er WestWinds måde at gøre en positiv indsats for en renere natur i Danmark og et stærkere foreningsliv i lokalområderne.

Vi er også sponsorer på Hold Danmark Rents projekt med indsamling af marint affald på strandene langs Vestkysten. Her deltager vi også selv gennem vores fire årlige indsamlingsdage, WestWind Dag, for vores medarbejdere og deres familier.

Sammen gør vi Danmark renere!

Frank Møller, Direktør WestWind7206

DELTAGERE i 2023


53

KOMMUNER i 2023


1.834.388

STYKKER AFFALD i 2023


6

SPONSORER i 2023