Tilmelding
Facebook
Instagram

Voldsomt mange cigaretskod


17. maj 2023

Værestedet Lilleøvej samlede affald langs Revsporet og Byparken i Korsør i Slagelse Kommune i maj. De 10 voksne fik fyldt 8 sække med cigaretskod, papir og pap, konfetti, skrald fra is, tøj, håndklæder, små shotsflasker mm. De fandt også underbukser og kanyler.

Deltagerne fortæller om indsamlingen: ’Der lå meget skrald i Byparken og meget af det var småt tidskrævende skrald som fx konfetti og skod. Det var dejligt at se, at alle kunne deltage. Også dem der var lidt dårligt gående, de kunne blot tage en kortere tur af ruten. Det var dejligt med selskab og at se naturen og mere af byen. Det er oplagt at være mere opmærksom på ikke at smide ting i naturen og fortælle folk, at det ikke er god stil at gøre. Det var overraskende at se hvor meget natur der var, især i byparken. Samtidig også voldsomt med henkastede cigaretskod.’

Værestedet Lilleøvej er for mennesker, der lever på kanten af samfundet. Værestedet er for borgere, der har behov for at kunne komme et sted, hvor der ikke nødvendigvis stilles krav til dem. Et sted hvor man kan mødes, hvor fællesskaber og forskelligheder er en naturlig del af hverdagen, og der er mulighed for at deltage i aktiviteter.

Deltagerne fortæller videre: ’Vi er en organisation, der ikke har mange penge at gøre godt med, og vi ønskede at kunne give vores brugere en tur ud af huset - samtidig med dette var det også fedt at kunne 'tjene' pengene ved at give noget tilbage til lokalsamfundet, og også fedt at lave en aktivitetsdag ud af at samle skrald. Det bedste ved foreningen er sammenholdet og det sociale. Folk hjælper hinanden, og folk er villige til fx at tage med på tur og samle affald. Sponsormidlerne skal vi bruge på en tur til Roskilde evt. på Vikingemuseum, ud og sejle og generelt give brugerne en rigtig god tur ud af huset.’

Værestedet Lilleøvej
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Værestedet Lilleøvej indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 17. maj 2023
Antal samlere: 10
Antal sække: 8

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer