Tilmelding
Facebook
Instagram

Venner på affaldstur


26. aug 2021

12 venner fra Vennepunktet Hillerød samlede d. 26 aug 2021 affald omkring Slotssøen. Det blev til 2 sække med især cigaretskod, dåser, kapsler og poser. De fandt også flere halve skilte.

’Vi havde en rigtigt god og hyggelig tur. Og folk, som vi mødte på vejen, var rigtigt flinke og roste os for at vi gad gøre det’, fortæller deltagerne. ’Den bedste oplevelse var fællesskabet - bare det at vi var sammen og samtidig gjorde en god gerning. Og så var det alle de flinke folk, som vi mødte på vores vej.’

Deltagerne har fået et skærpet syn på henkastet affald og vil være endnu mere opmærksomme i fremtiden.

Vennepunktet er et fællesskab for ensomme mellem 24 og 40 år, hvor der er mulighed for at skabe et nyt netværk. En aften i Vennepunket kan blandet andet gå ud på, at der spilles spil, en tur i biografen, en tur ud at spise osv. Hvad de laver, bliver besluttet i fællesskab af Vennepunkets brugere og frivillige. På længere sigt vil der også holdes en temadag hver tredje måned.

’Det bedste ved foreningen er vores tætte og trygge fællesskab’, fortæller medlemmerne.

Hvad sponsormidlerne på 3000 kr skal bruges til, ved foreningen ikke helt endnu - men i hvert fald til en eller anden form for socialt arrangement, så de kan komme ud og opleve noget sammen, de normalt ikke har råd til og som kan styrke deres fællesskab.

Vennepunktet Hillerød
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Vennepunktet Hillerød indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 26. aug 2021
Antal samlere: 12
Antal sække: 2

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer