Tilmelding
Facebook
Instagram

Uniformeret korps rydder op


09. sep 2020

En stor flok børn og voksne fra FDF Havdrup samlede henkastet affald omkring Kalkgraven i Solrød Kommune d. 9. sep. Det blev til 13 fyldte sække med bl.a. McDonald’s affald, diverse plastik, bind, tamponer, dåser og flasker. De fandt også en indkøbsvogn og en støbejernsgryde.

’Det var en herlig tur i smuk natur med engagerede forældre og børn’, fortæller deltagerne. ’Alle har deltaget med stor entusiasme.’

FDF Havdrup er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. De går på opdagelse i naturen, laver bål og meget mere. FDF arbejder ud fra kristne værdier, og er tilknyttet den danske folkekirke. I FDF skaber man gode relationer, og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

’Det bedste ved foreningen er stort engagement og fantastisk sammenhold blandt både børn og voksne. I fællesskab får vi ting til at ske’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene på 3000 kr fra Ren Naturs sponsorer vil foreningen bruge til en fælles oplevelsestur med sejlads eller klatring.

FDF Havdrup
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for FDF Havdrup indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 09. sep 2020
Antal samlere:
Antal sække:

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022