Tilmelding
Facebook
Instagram

Turen gav stof til eftertanke!


18. maj 2023

Igen i år har foreningerne i Randers Kommune taget godt imod Ren Natur og rigtigt mange har meldt sig til at give en hånd med affaldsindsamlingerne på de 15 planlagte ruter. Venligboerne Randers har fået tildelt en rute og det gav glæde i foreningen!

De valgte den 18. maj som deres indsamlingsdag og her trak 12 deltagere i sikkerhedsvestene og tog fat med snapperne på deres rute 2 ved Tronholmparken og Skovholmen centralt i Randers by.

Og turen gav pote! 10 fyldte sække med affald blev bjerget fra naturen. Og der kom mange forskellige ting og sager i disse sække. Mest af alt mange cigaretskod, men der blev også fundet dæk, støddæmpende underlag, tryk flaske, snusposer, hjulkapsel, madaffald, byggematerialer, isolering, flasker, glasskår, affald fra genbrug station og papir og plastik. Alt sammen noget som bestemt ikke hører hjemme i en park!

Og det gør indtryk at være med til sådan en indsamlingsdag. ” Dagen har skærpet vores fokus, og jeg tror vi alle er ekstra meget opmærksomme på vores eget aftryk på naturen nu. Og da vi så allerede dagen efter blev bekendt med at andre havde smadret glas på ruten, så gav det stof til eftertanke.” siger Ana Maria Sønderskov Clausen, som var indsamlingsleder på dagen.

Foreningen var glad for at kunne være med til at gøre en forskel. ” Vi kan godt lide at hjælpe andre mennesker og så er det jo dejligt at få alle de positive tilkendegivelser fra folk vi mødte på vores rute” slutter Ana Marie.

Konceptet hos Venligboerne i Randers er helt enkelt at møde folk med venlighed, være imødekommende og række hånden ud til dem, der har brug for hjælp – uanset hudfarve, religion, social status, køn, alder og så videre. Smil til hinanden, drik en kop kaffe sammen og se, hvad der kan komme ud af det. Derfor skal deres optjente sponsorpenge også bruges til flere arrangementer i deres forening – blandt andet en social cafe.

Læs mere om Venligboerne her: Venligboerne Randers (venligboerne-randers.dk)

Tak for indsatsen til Venligboerne og til de øvrige 5 lokale foreninger i Randers, som har samlet affald ind med Ren Natur i forårssæsonen.

Venligboerne Randers
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Venligboerne Randers indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 18. maj 2023
Antal samlere: 12
Antal sække: 10

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022