Tilmelding
Facebook
Instagram

Turen går til Madsby Pigecup


09. maj 2023

Kibæk IF og U10 pigefodboldholdet er en af de foreninger, der har samlet affald ind gennem Ren Natur og Herning Kommune. 7 voksne og 10 børn samlede i fællesskab ind på Herning rute 16 tirsdag d. 9. maj. Det blev til 15 fyldte affaldssække og en masse hyggesnak undervejs.

Der kom mange ting i sækkene, men cigaretskod tog alligevel førstepladsen. Både de fremmødte store og små hyggede sig, selvom det var forskellige ting der fyldte: ”Os forældre var nok mest overvældet af det antal sække vi kunne fylde, imens ungerne konkurrerede om hvem, der kunne finde de største stykker affald” forklarer Thomas Lund, der var indsamlingsleder på dagen.  

Kibæk IF modtog 2500 kr. i sponsormidler for deres indsats på Ren Naturs rute 16 i Herning Kommune. Pengene skulle bruges som et tilskud til deltagelsen i den årlige Madsby Pigecup. Og afsted kom de! I juni kom 9 piger afsted til fodboldstævnet, og det var en succes. ”Det var deres første fodboldcup med overnatning, endda fra fredag til søndag. Så det var nogle meget trætte piger, der kom hjem om søndagen,” fortæller Thomas Lund.

Udover at tjene penge til aktiviteter i klubben, så ser Thomas Lund fra Kibæk IF også andre fordele ved deltagelsen af indsamling af affald. ”Vi viser børnene, at vi gør noget for at holde området rent. Derfor kan de også se konsekvenserne af bare at smide affald.” forklarer han, og fortsætter: ”Samtidigt får forældrene lidt mere tid til at snakke om andre ting end lige fodbold, så det er en ren win-win for os alle.”

Tusind tak for indsatsen af U10 fodboldpigerne og deres forældre, og tak til de øvrige 16 foreninger i Herning Kommune, som også har samlet affald ind med Ren Natur i denne sæson.

Kibæk IF U10 pigefodbold
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Kibæk IF U10 pigefodbold indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 09. maj 2023
Antal samlere: 7 voksne og 10 børn
Antal sække: 15

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer