Tilmelding
Facebook
Instagram

Trodsede varmen og samlede ind til nye bålgryder


14. aug 2022

3.Kolding DDS spejderne er nogle seje typer der trodsede varmen en dejlig augustdag og der troppede 25 stk. op en for rydde Skovvangen for affald. Og det var åbenbart en af de helt store gode gerninger spejderne gjorde denne dag, for ikke mindre end 12 sække fik de indsamlet. Ikke nok med det, de sørgede også for at alt blev sorteret efterfølgende. Stor anerkendelse til dem!

De fandt ALT muligt! Lige fra små stykker af konfetti fra eksamensdagene til store stykker metal fra skabe, pap, papir, engangsemballage, dåser, flasker, gaspatroner, og meget meget mere.

Spejderne siger om ruten:

”Det er en god rute, hvor der er meget at samle op. Børnene forundres over, hvad folk kan finde på bare at smide fra sig. Det var en rigtig god tur på trods af varmen, og det var godt, at vi havde nogle trækvogne med rundt til de mange poser med affald. Vi valgte at sortere undervejs”

Om motivationen for at deltage i en affaldsindsamling og hvad der driver dem, siger de:

”Som spejdere har vi stor fokus på affald, og vi taler meget med vores spejdere om, hvordan man passer på naturen. I vores spejderhus har vi også affaldssortering, så børnene lærer, hvad man skal gøre af sit affald.”

”Vi havde en god dag sammen med både spejdere og forældre, hvor vi sammen gør en indsats, der ligger i forlængelse af vores spejderværdier. Det giver mening for os at deltage i sådan en
begivenhed, og det er en måde at tjene penge til gruppen, der giver rigtig god mening”

Spejderne syntes at den bedste oplevelse på dagen var samværet 😊.
”Vi opdelte os i 3 hold, som bagefter samledes til kaffe/saft og kage ved vores opstillede pavillon (i skyggen!), og hvor vi fik sorteret det indsamlede affald. En rigtig god dag”

Når sponsormidlerne triller ind på kontoen, skal de bruges til udstyr, når de skal på store spejderlejre. Lige nu mangler de f.eks. nogle store 24 liters bålgryder til at koge pasta mv. til mange mennesker.

Vi ønsker spejderne held og lykke med projektet og siger tak for indsatsen - I gør en forskel 😊

3. Kolding Gruppe, DDS
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for 3. Kolding Gruppe, DDS indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 14. aug 2022
Antal samlere: 25
Antal sække: 12

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer