Tilmelding
Facebook
Instagram

Syn for sagen om affald i naturen!


02. maj 2023

Igen i år har foreningerne i Kolding Kommune taget godt imod Ren Natur og rigtigt mange har meldt sig til at give en hånd med affaldsindsamlingen på de 15 planlagte ruter. BGIF Foldbold har fået tildelt en rute og det gav glæde i foreningen!

De valgte den 2. maj som deres indsamlingsdag og her trak 18 deltagere i sikkerhedsvestene og tog fat med snapperne på deres rute 7 ved Nørreskovgårdsvej i Bramdrupdam lidt nord for Kolding by.  

Og turen gav pote! 14 fyldte sække med affald blev bjerget fra naturen. Og der kom mange forskellige ting og sager i disse sække. Mest af alt mange cigaretskod, cigaretpakker, snuspakker, McDonalds emballage, dåser, plastisk og hjulkapsler.

Og det gør indtryk at være med til sådan en indsamlingsdag. ”En virkelig god oplevelse hele vejen igennem, hvor vi alle fik et på alle mulige måder nyt syn for sagen om hvordan vi mennesker er ligeglade med naturen. Det var en god dag med sammenhold, hygge og en god gerning for øje.” siger Thomas Espersen, som var indsamlingsleder på dagen.

Foreningen var glad for at kunne være med til at gøre en forskel. ” Det er meget motiverende at vi på relativ kort tid har været med til at gøre en forskel. At se pigerne være supermotiveret og at der går konkurrence i at finde mest. Løbende “ofrede” de sig mere og mere for at finde skrald.” slutter Thomas.

BGIF Fodbold er en breddeklub, der både favner den dygtige fodboldspiller og den helt nye spiller. Det er en klub på ca. 500 medlemmer fordelt på børn fra 3-4 år og til senioroldboys og senioroldgirls. Klubben er drevet af ca. 100 frivillige, som fordeles mellem bestyrelse, trænere og administratorer.

Læs meget mere om BGIF her: Fodbold – BGIF – Bramdrupdam, Kolding

Tak for indsatsen til BGIF Fodbold og til de øvrige 6 lokale foreninger i Kolding, som har samlet affald ind med Ren Natur her i forårssæsonen.

BGIF Fodbold
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for BGIF Fodbold indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 02. maj 2023
Antal samlere: 18
Antal sække: 14

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022