Tilmelding
Facebook
Instagram

Stor respekt til dem der bruger skraldespanden!


21. jun 2023

I samarbejde med Rebild Kommune gennemfører Hold Danmark Rent igen i år affaldsopsamlingskonceptet Ren Natur og rigtigt mange lokale foreninger har meldt sig til at give en hånd på de 12 planlagte ruter.

En af de foreninger, som allerede har været i aktion, er Ryttergaarden Ravnkilde, som havde valgt den 21. maj som deres indsamlingsdag på rute 10 i og omkring industriområdet ved Haverslev.  

8 voksne og 8 børn deltog og var med til at indsamle 5 sække fyldt med affald! Og der kom mange forskellige ting og sager i sækkene. Mest af alt mange cigaretskod og rigtig meget plastik. Men der blev også fundet nikotinposer, fastfood emballage, dåser, flasker og strips.

Og sådan en dag giver en på opleveren for foreningens deltagere. ” Alle som vi mødte på vores vej, roste vores arbejde og vi håber, at alle dem som lagde mærke til vores indsamling også vil tænke over at bruge en skraldespand i stedet for vores natur næste gang de skal af med deres skrald” siger Louise Linnemann, som var indsamlingsleder på dagen.

Og når man deltager på sådan en indsamlingsdag, så gør det også noget ved en selv. ” Alle de unge som var med til at samle skrald har en stærk holdning mod at smide affald i vores natur. Den blev kun endnu stærkere efter vores dag ude. Vi håber de unge mennesker kan lære det fra sig gennem resten af deres liv” slutter Louise.

Ryttergaarden Ravnkilde modtager kr. 3000 for deres indsats på Ren Natur rute 10 i Rebild Kommune og pengene er øremærket til et socialt arrangement for juniorudvalget, der består af i alt 17 hesteglade børn på 10-17 år.

Tusinde tak for indsatsen til rytterne og til de øvrige 7 lokale foreninger i Rebild, som har samlet affald ind med Ren Natur i forårssæsonen.

Ryttergaarden Ravnkilde
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Ryttergaarden Ravnkilde indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 21. jun 2023
Antal samlere: 16
Antal sække: 5

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7206

DELTAGERE i 2023


53

KOMMUNER i 2023


1.834.388

STYKKER AFFALD i 2023


6

SPONSORER i 2023