Tilmelding
Facebook
Instagram

Sol, sommer og is fra McDonalds!


18. jun 2023

Søndag den 18. juni gennemført foreningen Regnbuens Venner deres affaldsindsamling med Ren Natur på rute 8 i Fredericia kommune. Ruten kom forbi Snaremosevej og Strevelinsvej og både solen og varmen betød at alle fik god kulør i kinderne.

10 voksne og 9 børn deltog og var med til at indsamle ikke mindre end 12 sække med affald! Og der kom mange forskellige ting og sager i sækkene. Mest af alt mange mange cigaretskod og rigtig meget fastfood emballage. Men der blev også fundet underbukser, tandstikker, en dunk salmiakspiritus og brugte bind.

Foreningen var glad for at kunne være med til at gøre en forskel. ” Vi håber vi kan påvirke folk til at passe bedre på vores allesammens natur og ikke blot smide cigaretskod osv. Og hvis vi alle sammen blot tager lidt affald hver dag, gør det også en forskel” siger Lisette Pedersen, indsamlingsansvarlig på dagen. ”Det bedste ved dagen vil børnene nok sige var at vi startede med is fra McDonalds. Men det var også bare hyggeligt at gøre noget godt sammen i fællesskab” slutter Lisette.

Foreningen regnbuens venner i Fredericia har som formål er at skabe rammen om sociale fællesskaber og styrke inddragelsen af lokalområdet, i forbindelse med bofællesskabet Regnbuen. Foreningens formål er også at være oplysende og have fokus på sociale fællesskaber, bæredygtighed og naturfremmende.

Sponsorpengene fra Ren Natur skal bruges til et fælles arrangement for alle medlemmerne.

Tusinde tak for indsatsen og fortsat god arbejdslyst med jeres vigtige sag!

Regnbuens Venner
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Regnbuens Venner indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 18. jun 2023
Antal samlere: 19
Antal sække: 12

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022