Tilmelding
Facebook
Instagram

Søde kommentarer


11. jun 2023

Foreningen Stop spild lokalt synes at henkastet affald er et kæmpe problem og derfor valgte de at gennemføre en Ren Natur rute for at være sammen i foreningen på en nyttig måde. D. 11. juni samlede 8 voksne og 1 barn affald omkring Campus i Køge Kommune. Det blev til 10 sække fyldt med cigaretskod, plastik og alt fra stanniol til kaffekrus. En cykellås fandt de også.

Deltagerne fortæller, at de vil være mere opmærksomme på affald i fremtiden og fortsætter: ’Det var en god tur, og den bedste oplevelse var sammenholdet og søde kommentarer fra befolkningen.’

Stop Spild Lokalt reducerer madspild og hjælper økonomisk pressede borgere med at få mad på bordet ved hjælp af gratis overskudsmad. Stop Spild Lokalt afhenter hver dag mad og råvarer, som ingenting fejler, men som pga. udløbet datomærkning eller beskadiget emballage ikke kan sælges i butikkerne.

Medlemmerne synes, at det bedste ved deres forening er, at de hjælper så mange udsatte familier med at få mad på bordet. Sponsormidlerne fra Ren Natur vil de bruge til en hyggedag med de frivillige.

Stop spild lokalt Køge
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Stop spild lokalt Køge indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 11. jun 2023
Antal samlere: 8 voksne og 1 barn
Antal sække: 10


7206

DELTAGERE i 2023


53

KOMMUNER i 2023


1.834.388

STYKKER AFFALD i 2023


6

SPONSORER i 2023