Tilmelding
Facebook
Instagram

Skrald bliver omsat til juleforestilling


22. aug 2021

Masser af cigaretskod, dåser og flasker får muligheden for at blive omsat til en juleforestilling sat op af Teatergruppen Vamdrup 83. De gode sponsorpenge fra gruppens affaldsindsamling d. 22. august skal nemlig bruges til at give 3 unge skuespillere muligheden for at instruere en juleforestilling, hvor der skal bruges penge til PR og en hyggeaften for de medvirkende i stykket.

Selvom gruppen ikke syntes at ruten var så slem som de havde forventet, så fik de alligevel indsamlet 5 sække med cigaretskod, cigaretpakker, flasker, dåser og dele af en knallert som det mest mærkelige affald.

Teatergruppen Vamdrup er en forening der rummer alle og hvor de gør meget ud af at undgå mobning og misundelse. De lægger stor vægt på sammenholdet og det blev yderligere styrket ved at gøre noget sammen og gøre noget godt for naturen.

Gruppens motivation for at deltage i en Ren Natur indsamling var i første ombæring at gøre noget for naturen men det blev et ekstra plus for dem at det var noget der gøres sammen med børn og unge. Især børnene var meget optagede af at der skulle se pænt ud og ikke det mindste cigaretskod undgik deres skarpe blik og snappere.

Vi siger tak til Teatergruppen Vamdrup 83 for deres indsats 😊

Teatergruppen Vamdrup 83
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Teatergruppen Vamdrup 83 indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 22. aug 2021
Antal samlere: 20
Antal sække: 5

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022