Tilmelding
Facebook
Instagram

Skod og mundbind hører ikke hjemme i naturen!


27. jun 2021

Lige inden sommerferie for alvor satte ind var der dømt affaldsindsamling i landsbyen Hune lidt øst for Blokhus i Nordjylland. 25 børn og voksne fra Saltum IF gik til opgaven med krum hals og fik samlet 4 fyldte sække. Det var affald af mange typer, som kom i sækkene, men særligt mængderne af skod og mundbind overraskede indsamlerne.

Saltum IF havde tilmeldt sig Ren Natur i foråret og havde fået tildelt rute 1 i Hune. De havde selv valgt datoen for deres arrangement og besluttet sig for den 27. juni. Vejret var lunt og solrigt, hvilket gav den perfekte ramme om den gode oplevelse.

Leder Tanja Ravn Monjezi fortæller: Det var en super hyggelig rute og stemningen i vores lille flok var i top. Og da vi går igennem Hune, er der mange positive kommentarer fra de forbi passerende. Det var en god dag, hvor vi gjorde noget godt for miljøet og for naturens dyr. Vi havde solskin hele vejen og der var arrangeret pitstop med kage og kaffe. Så folk deltog glædeligt.

Saltum IF har modtaget kr. 3000 for deres indsats og pengene har de valgt at bruge til at lave et sjovt arrangement for Idrætsforenings børn. Noget der med sikkerhed falder i god jord efter mange måneder uden så mange fælles klubaktiviteter.

Der gennemføres i alt 8 Ren Natur ruter i Jammerbugt Kommune i 2021. Alle ruter er tildelt til lokale foreninger og de bliver afviklet i perioden maj til september. Læs mere om aktiviteterne i Jammerbugt via dette link: Ren Natur - Jammerbugt Kommune   

Saltum IF
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Saltum IF indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 27. jun 2021
Antal samlere: 25
Antal sække: 4

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022