Tilmelding
Facebook
Instagram

Seniorer med respekt for naturen


09. maj 2023

Røde Vejrmølle Parkens Kulturelle Forening i Albertslund Kommune samlede d. 9. maj 21 deltagere til affaldsindsamling omkring Damgårdsvej. 9 sække blev fyldt med cigaretskod, snusposer, plastik, indpakningspapir, tekstiler, men også nytårsfyrværkeri, murbrokker og et tæppe.

Deltagerne fortæller: ’Vores motivation for deltagelse var dels et bidrag til en ren natur, og dels et kontant tilskud til vores forening. Et godt vejr underbyggede en særdeles god stemning på indsamlingsturen. Den bedste oplevelse var det gode arbejdsklima.’

Deltagerne fortsætter: ’Vi er en gruppe seniorer med respekt for naturen, men trods vores etiske holdning, er det vanskeligt at fortælle andre, at de skal passe på naturen - og ikke være nogen skovsvin. Det var bemærkelsesværdigt, at der ikke blev fundet mere affald. Det glædede os, at området var forholdsvist pænt.’

Røde Vejrmølle Parkens Kulturelle Forening arrangerer mange gode og forskellige oplevelser, og sponsormidlerne skal bruges til flere kulturelle oplevelser til foreningens medlemmer.

Vi i Ren Natur takker for indsatsen.

Røde Vejrmølle Parkens Kulturelle Forening
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Røde Vejrmølle Parkens Kulturelle Forening indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 09. maj 2023
Antal samlere: 21
Antal sække: 9

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer