Tilmelding
Facebook
Instagram

Penge til folkets skov


07. aug 2021

Folkeskovens FrivilligLaug kunne stille med 6 voksne og 2 børn d. 7. aug., hvor de samlede affald Ved Åsen i Næstved Kommune. En 7 km lang rute langs stier og landevej.

3 sække blev fyldt med cigaretskod, snus, Mc Donald-affald, tyggegummipakker, batterier, plastik, cigaretpakker, dåser, flasker, kapsler, papir, vådservietter og mundbind. Der var overraskende mange snuspakker.

’Det var en fin tur og en god rute. Det bedste var de positive tilkendegivelser fra folk undervejs, der takkede os for vores indsats’, fortæller deltagerne.

’Vi har fået øje for, at der mangler information i forhold til at lære ungdommen, hvor mange år det tager at nedbryde snus og cigaretaffald’.

Folkeskoven i Tappernøje er plantet for 20 år siden af byens skoleelever og borgere. Folkeskoven har nu vokset sig stor og flot. I skoven kan man finde: Naturbase, Shelter, Skovlegepladser, Musiksti, Observationsplatform, Eventyrsti, Fugletårn, Hundeskov, Vikinge Langhus, Skovtoilet, Ridesti, Orienteringsløb, Geocaching, men også et årligt Halloween-løb for byens unge, samt et Skovens Dag arrangement for hele familien. Mange besøgende benytter skoven til familieskovture, fødselsdage, firmaevents, men også til ro og fordybelse. Folkeskoven bruges også til lærlings formål af skoler og institutioner.

Det bedste ved foreningen er sammenholdet og det fællesskab som skoven bibringer hele byen og udefrakommende gæster, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr vil foreningen bruge til driften af folkeskoven, bl.a. brandforsikring på deres vikingelanghus.

Folkeskovens FrivilligLaug
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Folkeskovens FrivilligLaug indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 07. aug 2021
Antal samlere: 6 voksne og 2 børn
Antal sække: 3

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer