Tilmelding
Facebook
Instagram

Opmærksomme på nedbrydningstiderne


04. maj 2023

9 voksne fra Værestedet Vendepunktet samlede affald omkring Asnæs i Odsherred Kommune d. 4. maj. 5 sække blev fyldt med papir/pap, cigaretskod, en sut, madpakker, glasskår, dåser, flasker, plastik, slikpapir, kaffekopper, affaldstræ, kondomer, cigaretpakker og metal.

Deltagerne fortæller: ’ Motivationen for at deltage i Ren Natur var, at vi alligevel skulle træne op til en sommervandretur, så her var chancen for at gøre noget nyttigt samtidig. At vi så også kan få et tilskud til foreningen, er bare så godt.

Vi fik en rigtig god oplevelse, da vejret var godt. Overalt blev vi modtaget rigtigt positivt. Selv nogle drenge kom og gav et nap med. Det bedste var samværet med os alle. Det var lærerigt at deltage i tip en 13 ér. At der går så lang tid med at nedbryde de forskellige ting. Hver gang vi herefter kommer ud i naturen og ser skrald, så tænker vi på hvor lang tid der går, før det er nedbrudt i naturen. Så det er bare med at tage det med til en skraldespand.

Vi har et håb om at bruge sponsormidlerne til at komme på en tur til Radio museet i Ringsted.’

Værestedet Vendepunktet er et tilbud til borgere, der har haft et rusmiddelproblem, og som nu holder sig ædru/clean. Pårørende til borgere med rusmiddelproblemer er også velkomne. Vendepunktet har åbent hver mandag og torsdag og man kan blive en del af et fællesskab og møde andre, der kender til at være udfordret af rusmiddelbrug. Vendepunktet byder på rar stemning og hyggeligt socialt samvær, nærværende samtaler, gode grin, støtte og opbakning i svære perioder, hjælp til kontakt med det offentlige, fællesspisning, aktiviteter, og ikke mindst masser af kaffe. Vendepunktet er et aktivt sted, hvor der løbende arrangeres aktiviteter, både i og udenfor huset.

Deltagerne i Ren Natur affaldsindsamlingen fortæller, at det bedste ved foreningen er at være sammen om noget, og være sammen med ligesindede i et ædru og clean fællesskab.

Værestedet Vendepunktet
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Værestedet Vendepunktet indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 04. maj 2023
Antal samlere: 9
Antal sække: 5

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer