Tilmelding
Facebook
Instagram

Øjenåbner for kampsportsfolkene


22. aug 2021

22. august fik deltagerne fra Fredericia Judo og Ju-Jutsu klub øjnene op for hvor meget affald der ligger i naturen og langs vejene når man først begynder at kigge nærmere efter. Det var i hvert fald meget overraskende for de unge medlemmer af klubben, hvor mange cigaretskod der ligger tilbage fra rygerne. Mange havde slet ikke tænkt over eller vidste slet ikke hvor meget affald der ligger rundt omkring.

Det de blev mest overraskende over at finde var dog et jernrør, en kegle og en kost.

Deltagerne i Ren Naturindsamlingen lagde også mærke til at det meste affald samlede sig der hvor mennesker samles eks. ved busstoppesteder, på P-pladser og ved cykelstativer. Til gengæld var der ikke så meget at komme efter på de grønne arealer. Rute 9, som Ju-Jutsu klubben gik på, fulgte bl.a. Vestre Ringvej, Prangervej, Vejlevej og Hjortestien.

Det lykkedes klubben at samle 7 sække affald inden dagen blev afsluttet, først med frugt og cola fra SPAR-sponsoren og derefter med grillpølser hjemme hos klubbens leder af indsamlingen. Fredericia Judo og Ju-Jutsu klub har mange tiltag udover sporten og derfor skal sponsorpengene bruges til at arrangere lejr og fællesaktiviteter for medlemmerne.

Klubben havde en rigtig god oplevelse, hvor de var meget motiverede af at gøre noget godt for naturen samtidig med at kunne gøre noget godt for klubbens medlemmer. Klubben melder da også klar til at tage en tur igen næste år.

Ren Natur takker Fredericia Judo og Ju-Jutsu klub for indsatsen – I gør en forskel 😊

Fredericia Judo og Ju-Jutsu klub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Fredericia Judo og Ju-Jutsu klub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 22. aug 2021
Antal samlere: 20
Antal sække: 7

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer