Tilmelding
Facebook
Instagram

Naturen er vores fælles ansvar!


09. jun 2022

Ren Natur udbyder affaldsindsamlinger til alle typer af frivillighedsforeninger i Danmark og det sker i samarbejde med kommunerne og konceptets hovedsponsorer McDonalds og SPAR købmændene. 41 kommuner er aktive i samarbejdet i 2022 og en af dem er Ringkøbing Skjern Kommune, hvor der i år er udbudt 8 indsamlingsruter lokalt i kommunen.

En af de foreninger, der har været aktive på en rute i år, er foreningen G-faktor, som er en frivillig social forening for særligt sårbare unge fra 15 -25 år. Foreningen tilbyder et socialt fællesskab via forskellige fælles aktiviteter.

14 deltagere fra deres netværk havde meldt sig til affaldsindsamlingen, som foregik i Ringkøbing by, nærmere betegnet i området omkring havnen. Og der kom godt gang i sækkene, hvor affald som eksempelvis cigaretskod, kapsler, mundbind, stort og småt plastik og diverse dimsedutter, blev samlet ind. 6 sække blev det til – rigtigt flot gået!

Indsamlingslederen hos G-faktor, Lene Laugesen, var glad for dagens forløb: ”Vi havde en rigtig god tur med gode snakke om at vi har alle har et fælles ansvar for at holde naturen ren. Men det allerbedste ved turen var at vi var sammen (fællesskabet) om at gøre forskel for naturen og så naturligvis at vi sluttede af med is hos McDonalds!”

Men turen gav også anledning til en vis forundring Vi undrer os meget over rygerne, at de vælger at smide skodder og svine naturen til. slutter Lene.

G-faktor modtog kr. 2500 for deres store indsats og pengene er blevet øremærket til en aften med Pizza-hygge for foreningens medlemmer og så nogle affaldssnappere, idet G-faktor gerne vil fortsætte med affaldsindsamlinger på egen hånd. Det har givet blod på tanden at være med i Ren Natur!

Tusinde tak til Lene og gruppen fra G-faktor for deres fantastiske indsats i Ren Natur!

Hvis du vil vide mere om G-faktor og deres spændende arbejde i lokalområdet, så klik ind på deres hjemmeside her: g-faktor.dk

G-faktor
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for G-faktor indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 09. jun 2022
Antal samlere: 14
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer