Tilmelding
Facebook
Instagram

Mulighed for flere sociale ting i klubben


02. jun 2024

8 voksne og 2 børn fra foreningen Aikido - Toitsu, Ki og Aikido Dojo, Gladsaxe Kommune, samlede henkastet affald omkring Bagsværd Sø d. 2. juni. De fik fyldt 6 sække med plastik, papir, mange cigaretskod og mange snusposer. De fandt også en del af en græsslåmaskine. Den var tung, så den blev stillet ved en kommunal skraldespand.

Foreningen fortæller om affaldsindsamlingen: ’Det var skønt vejr og en dejlig tur. Det bedste var de gode samtaler og at der var relativt lidt skrald. Mange af cigaretskoddene lå ved bænke. Nogle af os vil være mere opmærksomme på affald i fremtiden, men mange af os har samlet skrald frivilligt før. Det giver noget at man fysisk samler, det giver mere bevidsthed. Motivationen for at deltage i Ren Natur var at lave noget sammen med klubben og samtidig gøre noget godt her. Det bedste ved vores forening er diversitet og familiefølelse. Sponsormidlerne skal bruges på at lave flere sociale ting i klubben.’

Aikido - Toitsu, Ki og Aikido Dojo
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Aikido - Toitsu, Ki og Aikido Dojo indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 02. jun 2024
Antal samlere: 8 voksne og 2 børn
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer