Tilmelding
Facebook
Instagram

Motivationen er den gode gerning


12. jun 2022

På en dejlig søndag midt i juni var der arrangeret affaldsindsamling hos SIK Gymnastik i Thisted. De havde tilmeldt sig Ren Natur i foråret og var heldige at få rute 4 ved Bøgsted Rende i Thisted Kommune. 17 deltagere havde tilmeldt sig arrangementet, heraf 10 børn.

Godt beredt med sikkerhedsveste, affaldssnappere, handsker og sække blev den godt 2 kilometer lange strækning gennem plantagen, langs renden og ud til stranden gået igennem af den engagerede trup og de fik fyldt 4 sække med primært reb og snor samt plastik. Men de fandt også en fyldt blepose – til stor forundring for deltagerne!

Den indsamlingsansvarlige i SIK, Sine Hammer siger om arrangementet ” Det var en rigtig god oplevelse for både børn og voksne og det bedste var faktisk at se børnene engagere sig så meget i indsamlingen. Vi var alle overrasket over at se hvad folk kan få sig selv til at smide i naturen og jeg tror at vi alle helt bestemt vil være meget mere opmærksomme i fremtiden”

Hos SIK er det gymnastikken der er hjerteblodet. Visionen er at være et bevægelsescenter med fokus på succes for den enkelte og fællesskabet med gymnastikken som omdrejningspunkt.

SIK modtager kr. 2.500 i sponsormidler for deres deltagelse i Ren Natur og pengene er allerede øremærket til et tilskud til et spejl i deres hal, som gymnasterne kan bruge når de øver.

Tak for hjælpen til SIK Gymnastik og på gensyn i Ren Natur!

SIK Gymnastik
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for SIK Gymnastik indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 12. jun 2022
Antal samlere: 17
Antal sække: 4

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer