Tilmelding
Facebook
Instagram

Masser af rester fra fiskeredskaber


27. jun 2021

13 glade radioamatører fra Eksperimenterende Danske Radioamatører i Esbjerg var ude med de grønne veste og poser d. 27. juni på ruten ved Marbæk Strand. De havde en dejlig dag med sol og masser af frisk luft.

Der var god fangst på ruten, som bød alt det ”almindelige” affald som plastflasker, metaldåser, blød og hård plastik, men der var også, ifølge dagens indsamlere, ekstremt mange rester af fiskeredskaber og så var der patronhylstre fra haglgeværer, jernrør og rester fra hegn.

Det ødelagde heldigvis ikke det gode humør hos radioamatørerne og de havde tid til hygge og samvær mens de var med til at gjorde rent i det område som de er vant til at færdes i når de løber radioorienteringsløb.

Esbjerg Eksperimenterende Radioamatører er en forening præget af fællesskab og alsidighed og de har omkring 90 aktive medlemmer som tæller både mænd, kvinder, drenge og piger i alle aldersklasser. Aktiviteterne i foreningen spænder over elektronikbygning, mekanik, vejrkort, computerteknik, DX, antennekonstruktion, computerkommunikation, amatørradio satellitter, QSLkort /diplomer og deltagelse i de store verdensomspændende Contest's (konkurrencer).

Radioamatørerne bruger dagligt naturen til at færdes i og som de siger:

”Hele holdet er i forvejen meget opmærksom på folks og egen "affalds adfærd". Det er en selvfølge at affald ikke skal smides i naturen. Hvis man ikke kan finde en autoriseret sted til det affald man har, tager man det med hjem”

”Vi taler ofte om de store mængder af affald der bare smides i naturen. Vi var overrasket over hvor stor en andel af det opsamlede affald der stammer fra fiskeredskaber.”

De gode sponsorpenge skal bruges nyt tidtagnings- og senderudstyr til deres radioorienteringsløb.

Eksperimenterende Danske Radioamatører, Esbjerg afd
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Eksperimenterende Danske Radioamatører, Esbjerg afd indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 27. jun 2021
Antal samlere: 13
Antal sække: 9

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022