Tilmelding
Facebook
Instagram

Mange dåser og flasker - mange!


13. aug 2022

Mange øldåser (både med og uden pant), øl- og spiritusflasker og anden drikkevareemballage - megen fastfoodemballage - mange cigaretskod, rigtigt mange hel flasker af ren alkohol, som fx gin og vodka.

Der var nok at samle op da Støvring Tennisklub gjorde hvad de kunne for en renere natur en dejlig sommerdag i deres lokalområde.

De havde en dejlig tur sammen med gode kollegaer – men var dog lidt bekymrende da bilisterne havde høj fart forbi dem, og af samme grund var ruten heller ikke for børn.

Støvring Tennisklub har et rigtig godt sammenhold og det var også den bedste oplevelse ved affaldsindsamlingen, samtidig med at de kunne hjælpe naturen og støtte deres egen klub med en meningsfuld gerning.

Klubbens oplevelse af indsamlingen, og især det der ligger, er at der er meget unødigt affald – især fra fastfood og alkohol. Måske er det unge der ikke så miljøbevidste – endnu. Tennisklubben har nu gjort deres til at der pænt igen – tak for det - det gør en forskel 😊

Sponsormidlerne skal bruges til støtte til tennisklubbens virke for børn og junior. Du kan læse mere o Støvring Tennisklub her: https://www.stoevring-tennisklub.dk/

Støvring Tennisklub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Støvring Tennisklub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 13. aug 2022
Antal samlere: 9
Antal sække: 11

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer