Tilmelding
Facebook
Instagram

Løvinderne på skraldejagt


08. maj 2021

På Planetstien mellem Aars og Blære kunne man d. 8. maj møde 8 kvinder fra Lions Aarstidernes Kvinder samle skrald. De var nogle af de første, og én blandt de næsten 500 foreninger, som i år har fået tildelt en indsamlingsrute i Ren Natur.

Turen var da heller ikke forgæves idet der blev samlet meget forskelligt affald på den 6 km. lange sti.
Plast, papir, dåser, flasker, hunde-"lorteposer", cigaretskod, flamingo og tæpperester for blot at nævne nogle af efterladenskaberne på stien.

”Vi havde en fantastisk tur, socialt og med et godt formål. Der var meget affald omkring byerne, Aars og Blære, men mindre affald langs ruten.”

Noget af affaldet gav anledning til undren: ”Vi har i forvejen været velvidende om, at der smides mange ting i vores natur, men det overraskede os, at så mange hundeejere ikke tager deres hundes efterladenskaber med sig og blot smider posen!!”

Sponsorpengene skal sandsynligvis doneres videre til klubbens fokusstøttemål.

Efter endt indsamling var alle i gruppen enige om, at det havde været en øjenåbner selv at stå med affaldsposen og se hvor meget man finder af alt muligt plast, papir, flasker, dåser, o.s.v.

Lions Aarstidens Kvinder vil gerne bidrage til en renere natur og Lions Danmark har Miljø og natur som en af organisationens fokusområder.

Ren Natur siger tak for indsatsen – I gør en forskel 😊

Lions Aarstidens Kvinder
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Lions Aarstidens Kvinder indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 08. maj 2021
Antal samlere: 8
Antal sække: 7

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7206

DELTAGERE i 2023


53

KOMMUNER i 2023


1.834.388

STYKKER AFFALD i 2023


6

SPONSORER i 2023