Tilmelding
Facebook
Instagram

Lidt affald på hver tur bliver til meget på et år


20. aug 2022

Schæferhundeklubben Kreds 26 Vestfyn samlede affald langs Hylkedamvej-Hønnerupvej i Middelfart Kommune d. 20. aug. De 8 voksne fik fyldt 10 sække med plast, dåser, flasker, pap og papir, indpakning til div. mad/slik/is, slidbaner fra lastbiler, spande, maling, et glas med sild. Nogen havde desuden læsset et helt vognlæs affald af i en indkørsel til skoven, bla. tørretumbler, pc-skærm, stol, legetøj og meget andet.

Deltagerne fortæller om turen: ’Utroligt meget affald, vi fyldte den første sæk på de første 200 meter. Vi smider ikke selv affald i naturen, men vil nok være bedre til fremover at samle noget op, når vi alligevel er ude med hunden. Det er let at tage lidt affald med hjem hver gang man er ude i naturen, selv et par stykker på hver tur, bliver jo til meget på et år.’

Den bedste oplevelse på indsamlingsdagen var det hyggelige samvær. Sponsormidlerne skal bruges til indkøb af udstyr til hundeklubben.

Deltagerne motivation for deltagelse var sponsormidlerne og en hyggelig dag. De synes, at det bedste ved deres forening er, at der er plads til alle.

Schæferhundeklubben Kreds 26 Vestfyn
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Schæferhundeklubben Kreds 26 Vestfyn indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 20. aug 2022
Antal samlere: 8
Antal sække: 10

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer