Tilmelding
Facebook
Instagram

Krolfere på udebane


16. aug 2022

Slivsø Krolfklub har fået et areal stillet til rådighed af Haderslev Kommune, og de holder det selv pænt og ryddeligt. Men d. 16. august var de på ”udebane” for at rydde op på rute 7 Haderslev/Omfartsvejen – og det var også ok, siger klubbens kontaktperson.

I alt deltog 10 voksne på den 8 km. lange rute og der blev samlet i alt 10 sække med affald. Mest cigaretskod og pap, men også en del plast og snusposer samt enkelte flasker og dåser. De fandt også tre cykler samt en vejafmærkningsstang (stang med spraydåse) og sørgede for at det blev afhentet af Provas, som de var i kontakt med. På trods af det var affaldsmængden var en smule mindre, end de havde regnet med.

Om foreningen fortæller formanden:
” Vores forening mødes to gange om ugen til spil og socialt samvær. Jeg tror, det er samværet, der trækker mest. Vores krolfbane ligger tæt op ad Slivsøen. I forbindelse med det, er der en toiletbygning, et opholdshus samt en shelter. Disse ting bliver vedligeholdt af os, og der er altid noget, der trænger. Derfor skal sponsormidlerne gå til det. Vi er fra en landsby, hvor vi i fællesskab gør en indsats for at
holde naturen ren; men sådan en dag skærper da opmærksomheden”

Slivsø Krolfklub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Slivsø Krolfklub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 16. aug 2022
Antal samlere: 10
Antal sække: 10

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer