Tilmelding
Facebook
Instagram

Kæmpe øjenåbner for U10 pigerne


16. maj 2024

Ballerup-Skovlundes Fodbold U10 piger samlede affald omkring McD og Malmparken Busstation d. 16. maj 2024. De 5 voksne og 15 piger fik fyldt 6 sække med især cigaretskod og plastik.

Foreningen fortæller om affaldsturen: ’Vi fandt mest skod og forskellige former for plastikemballage. Desværre også en del fra vores kære sponsor McDonald. En af pigerne fandt en 100 kroners seddel. Og ellers var det mærkeligste nok en pakke ikke-udpakket hakket oksekød. Affaldet havde samlet sig meget sammen pga vinden, så der var mange steder med knap så meget affald og så var der steder, hvor der virkelig var meget.

Vi fik mange positive kommentarer; når vi havde veste og grap i hånden var folk ikke i tvivl om, hvad vi lavede. Det var en KÆMPE øjenåbner for pigerne, at der ligger SÅ meget affald. Vi snakkede efterfølgende om oplevelsen. Pigerne vil helt sikkert kommentere, hvis de ser nogen smide affald og generelt være mere opmærksomme på det.

Det bedste ved foreningen er sammenholdet. Motivationen for at deltage var at tjene penge til holdkassen. Sponsormidlerne skal gå til en fodboldtur i efteråret, forhåbentlig til Sverige.’

Ballerup-Skovlundes Fodbold U10 piger
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Ballerup-Skovlundes Fodbold U10 piger indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 16. maj 2024
Antal samlere: 5 voksne og 15 piger
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer