Tilmelding
Facebook
Instagram

Julemanden kommer til Rødvig


01. sep 2023

Rødvig Borgerforening samlede henkastet affald i Store Heddinge i Stevns Kommune d. 1. sep. De 10 voksne deltagere fik fyldt 9 sække med cigaretskod, plastik, papir, pap, små gaspatroner, hundeposer og en sko.

Deltagerne fortæller om deres oplevelse af turen: ’Det var et pænt område med meget lidt affald. Den bedste oplevelse var, at dem vi mødte var meget positive over, at vi ville gøre det for dem. Og så hyggede vi med kaffe og hjemmebagt kage bagefter i biblioteksgården, lige ved siden af Kirkepladsen. Nogle vil nok være mere opmærksomme på affald i fremtiden. Motivationen for at deltage var at vi ville gøre noget godt for naturen, og så være fælles om at samle nogle penge sammen til vores forening. Det bedste ved vores forening er det gode sammenhold i Rødvig, hvor vi løfter i flok.’

Rødvig Borgerforening vil bruge sponsormidlerne fra Ren Natur affaldsindsamlingen til Julemandens ankomst til Rødvig og til deres torsdags café for ældre medborgere i Rødvig.

Rødvig Borgerforening
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Rødvig Borgerforening indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 01. sep 2023
Antal samlere: 10
Antal sække: 9

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer