Tilmelding
Facebook
Instagram

Indsamling afsluttet med bål og fodboldkamp


20. jun 2021

Nivå Kokkedal Fodboldklub var d. 20. juni på affaldsindsamling med 11 fodbolddrenge langs Usserød Å i Fredensborg Kommune.

’Vi fandt rigtig mange cigaretskod og små snuspakker. Desuden mundbind, papir, dåser, flasker og glasskår’, fortæller deltagerne, der fik fyldt 5 sække med affald på den 5 km lange rute.

’Vi var overraskede over, hvor mange snuspakker vi fandt på hele ruten, men også overraskede over, at der ikke var mere affald at finde. Det var dejligt - og vi ved ellers, at mange går tur i området samt bruger bålplads mv. Men det lader til, at de fleste rydder pænt op efter sig’, fortæller deltagerne og fortsætter: ’Vi havde en virkelig hyggelig og god tur, hvor der blev talt om, hvorfor nogen dog smider noget i naturen, og hvor irriterende det er. Vores 11-årige drenge var heldigvis meget forargede. De nød at kunne bruge "snappere" og kæmpede om at finde mest affald’.

’Den bedste oplevelse var at møde folk på turen, som roste holdet for at gøre en indsats for et pænt område. Sponsormidlerne bruges til lidt hygge på holdet i forbindelse med fodboldkampe, en sodavand, en is eller lignende.’

’Vi deltog for at tjene lidt penge til holdet men også for det pædagogiske i at lære børnene, at man ikke skal smide affald i naturen. Vi havde desuden en fantastisk rute langs åen, så vi kunne afslutte med frokost over bål og fodboldkamp på de lokale baner. Det betød også, at drengene synes, at de havde en rigtig god dag (og nogen af dem synes, at de havde gået meget).’

 

 

Nivå Kokkedal Fodboldklub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Nivå Kokkedal Fodboldklub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 20. jun 2021
Antal samlere: 10 voksne og 11 børn
Antal sække: 5

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer