Tilmelding
Facebook
Instagram

I sidste ende er det et fælles socialt ansvar - det med affald


18. sep 2022

18. september havde Campus Udvikling Odense valgt som dagen hvor de mødte op og ryddede rute 4 i Vollsmose for affald. 6 sække fik de fyldt mest med metal/dåser og papir/pap. Og så lige en bunke aviser, glasflasker, slikposer og cigaretpakker.

”Det var en rigtig positiv oplevelse, der gav god mulighed for at kombinere affaldsindsamling med en hyggelig stund med de øvrige deltagere. Og det bedste var at børnene spurgte til hvorfor vi samlede affald, og at de var glade for forklaringen om, at vi har et ansvar for at holde vores fælles naturområder rene.”

På dagen sørgede foreningen for forplejning til deltagerne, så der blev taget forskud på sponsormidlerne. Det der er tilbage, skal dække omkostninger ved deres øvrige sociale aktiviteter.

”Det bedste ved foreningen er medlemmernes oprigtige og uselviske ønske om at gøre en
forskel for lokalområdet og det miljø, vi selv trives i” – siger deres kontaktperson og hun tilføjer: ”Om end det ikke kom bag på os, så var det stadig tankevækkende, at der kunne lægge så gammelt affald ud i skoven, som ikke bliver nedbrudt. Man har nogle gange brug
for at se det med egne øjne for at blive påmindet om den mangeårige nedbrydningsproces, som affald har i naturen, og dermed den potentielle skade det kan udgøre på miljøet.”

Foreningen er blevet mere opmærksomme på vigtigheden af at passe på vores naturområder og siger at det i sidste ende er et fælles socialt ansvar, som vi alle må værne om. De synes også at en affaldsindsamling, særligt for familier med børn, er en unik mulighed for i praksis at give de kommende generationer en forståelse af vigtigheden at passe på vores natur.

Campus Udvikling Odense har et ønske om at gøre en positiv forskel for deres by og lokalområde, og de vil gerne vil motivere deres deltagere og andre, til at blive bedre til at passe på vores fælles natur og gør en aktiv indsats for ikke at bidrage til affald i naturen.

Ren Natur siger tak for indsatsen – I gør en forskel 😊

Campus Udvikling Odense
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Campus Udvikling Odense indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 18. sep 2022
Antal samlere: 14
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022