Tilmelding
Facebook
Instagram

Hundene var med på affaldstur


19. sep 2020

Flere af de 11 medlemmer af Dansk Dobermann Klub Gruppe 4 Storstrøm havde deres firbenede venner med ude at samle henkastet omkring Bårse i Vordingborg Kommune d. 19. sep. Det blev til 8 sække med bl.a. papir, dåser, plast, fiskeline, cigaretskod, træaffald og plastflasker. De fandt også udstødning, menstruationsbind og drænrør.

’Det var hyggeligt, dejligt vejr og friske hjælpere. Der var overraskende lidt affald. Super område at gå i, trods trafik’, fortæller deltagerne. ’Det bedste var glade beboere, som kom med positive kommentarer.’

Dansk Dobermann Klub Gruppe 4 Storstrøm er en lille hyggelig klub med plads til alle, uanset ambitionsniveau og om man er erfaren hundeejer eller lige har fået sin første hund. Størstedelen af medlemmerne har Dobermann, men de byder alle racer og aldre velkommen i klubben. Man hjælper hinanden med træning og udvikling af de skønne 4-benede venner. Der er fællestræning, ringtræning, hvalpetræning, unghundetræning og lydighedstræning. Foreningen har et mindre sporareal og instruktører, der kan træne Nosework, Rally, Dogparkour, Balancebold, Mantrailling og Flyball.

’Det bedste ved foreningen er vores gode sammenhold og positivitet mellem medlemmer uanset trænings niveau og på tværs af alder, køn og hvilken hund du har, og hvad du har lyst til at træne. Meget socialt sammenhold med fællesspisning og opbakning til udstilling og prøver’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene fra Ren Naturs sponsorer skal gå til hjælp til klubhus og container til opbevaring af træningsmoduler.

Dansk Dobermann Klub Gruppe 4 Storstrøm
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Dansk Dobermann Klub Gruppe 4 Storstrøm indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 19. sep 2020
Antal samlere:
Antal sække:


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022