Tilmelding
Facebook
Instagram

Hårdt arbejde blev til entusiasme


27. aug 2023

Roskilde Issvømmer Forening rengjorde Frederiksborgvej Strandkant d. 27. aug. De 10 voksne deltagere fik fyldt 10 sække med tusindvis af bitte små stykker plastik fra cigaret eller tyggegummi pakker. En hel del hård plastik fra emballager og lignende. En del "drivtømmer" i form af træstykker fra f.eks. både. De fandt også metal/dåser, en flaskepost og to afbrændte mobiltelefoner.

Deltagerne fortæller om deres oplevelse af turen: ’Før vi startede, så vi det egentligt som et stykke hårdt arbejde, der bare skulle overstås, men som så udviklede sig til stor entusiasme under turen blandt deltagerne og vi endte også med at bruge en time mere end planlagt. Den bedste oplevelse var følelsen af at have fjernet en masse affald på turen, som nu ikke mere ligger og flyder i naturen. Alle der deltog, tager vare på naturen og smider ikke affald fra sig, men vi vil sikkert være endnu mere opmærksomme på at motivere andre til at bruge affaldsbeholdere. Da vi er en issvømmer forening, der bruger det åbne vand hele året, så vil vi også gerne være med til at gøre en forskel for naturen ved vandet.’

Deltagerne synes, at sammenhold og den sociale glæde der opstår når de mødes, er det bedste ved foreningen. Sponsormidlerne skal bruges til en medlemsaktivitet for foreningen, som de deltagende medlemmer skal have lov til at arrangere.

Roskilde Issvømmer Forening
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Roskilde Issvømmer Forening indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 27. aug 2023
Antal samlere: 10
Antal sække: 10

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer