Tilmelding
Facebook
Instagram

Håndbolddamer i højt humør


22. aug 2020

Ishøj Håndbold Forening havde deres Dame Seniorhold ude at samle henkastet affald omkring Ishøj Naturcenter d. 22. aug. De 12 håndbolddamer fik fyldt 6 sække med cigaretskod, plastik, servietter, dåser, hverdagsskrald og også bleer og en stomipose.

’Det var en rigtig positiv oplevelse. Højt humør og vi var overraskede over, at der ikke var så meget skrald’, fortæller deltagerne. ’Det bedste var det sociale samvær blandt de dameseniorer, der deltog. Vi bliver nødt til at gøre en fælles indsats for at holde naturen ren. Det er et projekt, som vi gerne støtter op om. Vi tager gerne en rute igen’.

Ishøj Håndbold Forenings formål er at fremme interessen for og kendskabet til håndbold i hele Ishøj kommune blandt andet ved afholdelse af træning og tilmelding til turneringer. Desuden vil de fremme kammeratskabet og det sociale samvær gennem deltagelse i forskellige arrangementer som klubaftner, fester, foredrag, ture og stævner, og deltagelse i fælles arbejdsopgaver i foreningen.

’Det bedste ved foreningen er det store sammenhold blandt medlemmerne. Alle vores medlemmer er villige til at deltage i projekter, der kan skaffe penge til foreningen, så vi kan holde lavt kontingent, deltage i turneringer/stævner, sociale samvær m.m.’, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne skal anvendes til mere socialt samvær i foreningens seniorafdeling.

Ishøj Håndbold Forening
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Ishøj Håndbold Forening indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 22. aug 2020
Antal samlere:
Antal sække:


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022