Tilmelding
Facebook
Instagram

Gymnastikpiger rydder op


27. sep 2020

HGI Gymnastik & Trampolin havde et af deres Grand Prix Gymnastik hold ude at samle henkastet affald omkring Nørre Herlev i Hillerød Kommune d. 27. sep. De 20 gymnaster samlede 8 sække mest med plastik og cigaretskod, men der kom også havehandsker og flamingo i sækkene.

’Det var en positiv oplevelse og samtidig var det en rigtig god oplevelse for børnene. De gik virkelig op i det og fik øjnene op for, hvor meget affald der bliver smidt i naturen’, fortæller deltagerne. ’Det bedste var al den positive feedback, vi fik fra bilister og cyklister, der kom forbi’.

I HGI Gymnastik & Trampolin har man udover 7 Grand Prix Gymnastik hold masser af andre gymnastikhold; forældre/barn, dans, spring, akrobatik og parkour for alle aldre, samt seniorgymnastik

’Det bedste ved vores forening er helt sikkert sammenholdet og fællesskabet. Alle pigerne på holdet deltog i indsamlingen og alle bakkede op om ideen’, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr skal gå til et fælles arrangement, der kan styrke pigernes sammenhold og dermed deres fremtidige præstationer, når skal deltage i konkurrencer – og evt. også udstyr til konkurrencer.

HGI Gymnastik & Trampolin
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for HGI Gymnastik & Trampolin indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 27. sep 2020
Antal samlere:
Antal sække:


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022