Tilmelding
Facebook
Instagram

Fodsport i skoven


28. aug 2022

Undallslund skov blev ryddet for affald d. 28. august da Viborg Fodsportsforening U/14 fodbold rykkede ud med Ren Natur. De fik gennemgået i alt 5,3 km på stierne + 2500 m2 på parkeringsplads og opholdsarealer. Det var en god oplevelse for holdet og de fandt en del affald. Nogle tog selv initiativ til at samle affald ved naturskolen og shelter-pladsen, hvor der også lå en del affald. Til gengæld var der ikke så meget omkring de andre områder eller på selve stien rundt i skoven. Plastik, flamingo, cigaretskod, og glasflasker var nogle af de fund de gjorde mest af, og derudover var der også en del små vinflasker.

Holdet synes at det var en rigtig god måde at være sociale på, og det var ekstra godt at det samtidig var i en god sags tjeneste. Det gav stof til eftertanke for alle, og en del blev overraskede over hvor meget affald der ligger. Især de voksne der transporterer affald med trailer ud til den nærliggende affaldsplads. En del af affaldet havner nemlig i naturen langs ruten.

Lederne var meget motiverede af at give fodboldholdet nogle økonomiske midler, og gøre det i en god sags tjeneste. Når pengene triller ind på kontoen, skal de bruges til nye træningsdragter til holdet eller en fodboldturnering i ind-eller udland.

Viborg Fodsports Forening blev grundlagt 1. april 1896, hvor det hele startede med noget helt andet end fodbold. Blandt andet var idrætsgrene som gymnastik, cricket, hockey, boksning, atletik, skiløb, vægtløftning og brydning en del af Viborg F.F. i opstartsfasen. Fodbolden, som senere skulle blive det Viborg F.F. er kendt for idag, kom først på programmet et par år efter grundlæggelsen.

Du kan læse mere om Viborg Fodsports Forening på foreningens hjemmeside: https://www.vff.dk/

 

Viborg Fodsports Forening U/14 Fodbolddrenge
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Viborg Fodsports Forening U/14 Fodbolddrenge indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 28. aug 2022
Antal samlere: 26
Antal sække: 8

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer