Tilmelding
Facebook
Instagram

Fodbolddrenge rydder op


08. maj 2022

Drengene årgang 2010 fra Nivå Kokkedal Fodboldklub var som nogle af årets første indsamlere med Ren Natur på affaldsjagt omkring Kongevejen i Fredensborg d. 8 maj 2022. De 14 drenge og 6 voksne samlede hele 15 sække med affald og fortæller:

’Vi havde en rigtig hyggelig tur i det flotteste solskinsvejr og med glade børn og voksne, der var overraskede over at finde
så meget affald - hvem er det dog, der smider det i naturen i stedet for i de mange affaldskurve, som vi også kom forbi. Vores bedste oplevelse er at opleve sammenholdet, når opgaverne skal fordeles: en bærer affaldspose, en anden går med napperen, og undervejs var der også konkurrence om at finde de mest mærkelige ting. Vores rute var i nærheden af en McDonalds, så vi fandt en del papbægre og kartoner fra burgere på vores tur rundt på stierne. Vi var overraskede over at finde en enkelt vandresko på turen, og vi fandt også en kasket. Måske den er blæst af en cyklist på vejen’.


Sponsormidlerne på 3000 kr skal bruges til fodboldholdet, så drengene kan få en is eller sodavand i forbindelse med kampe og
stævner. De fortæller at det bedste ved deres hold er sammenholdet - at drengene er gode kammerater og venner, der støtter hinanden, bakker hinanden op og er der for hinanden både på banen og udenfor.

 

Om deres syn på affald fortæller holdet: ’Vi er alle enige om, at det er forkert med al det affald i naturen. Det er rystende at se, hvor mange cigaretskod og snusposer, der ligger alle vegne - og at tænke over, hvor længe de kommer til at ligge der, hvis ikke nogen kommer forbi efter affald. Vi synes, at affaldsindsamling er et super godt initiativ, som vi gerne vil støtte - og at det så også giver lidt penge til holdkassen er bare rigtig godt. Det er en ekstra motivation for vores fodbolddrenge, at deres arbejde betyder penge til deres eget hold’.

 

Nivå Kokkedal Fodboldklub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Nivå Kokkedal Fodboldklub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 08. maj 2022
Antal samlere: 14 børn og 6 voksne
Antal sække: 15

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022