Tilmelding
Facebook
Instagram

Fodbolddrenge fandt flaskepost


23. aug 2020

BK Friheden havde 24 drenge fra årgang 2012 ude at samle henkastet affald omkring Strandengen i Hvidovre Kommune d. 23. aug. De fik fyldt 8 affaldssække med bl.a. cigaretskod, plastik og kapsler.

’Det var en rigtig hyggelig tur, hvor der var godt humør blandt fodboldspillerne og deres familier. Ruten var tilpas lang, men på meget af ruten var der ikke rigtigt noget affald (hvilket jo er positivt), men det gav lidt utålmodige børn. Vi fandt heldigvis et sted med masser af affald under motorvejsbroen’, fortæller deltagerne. ’Det var ret vildt med de mange cigaretskod, og vi fik talt om, hvor lang tid det kan tage at nedbryde affald i naturen’.

’Den bedste oplevelse var en flaskepost, der var skyllet op blandt stenene ved Dæmningen. Flaskeposten indeholdt et brev fra en dreng, der hedder Hector. Hector havde skrevet sit tlf. nr., så vi ringede til Hector og fortalte ham, at vi havde fundet flaskeposten’.

Boldklubben Friheden blev stiftet i 1963, som en beboerklub for bebyggelsen Frihedens beboere. Boldklubben giver mulighed for fodbold både på “eliteplan” og på det “brede plan”. De skaber mulighed for, at alle interesserede kan dyrke fodbold på dét spillemæssige niveau, de evner og lyster. De motiverer kammeratskab og samvær i forbindelse med udøvelsen af fodboldspillet. Og de højner og udvikler til stadighed medlemmernes spillemæssige niveau.

’Det bedste ved foreningen er sammenholdet på fodboldholdet og at træne fodbold og være aktiv med gode venner 2 gange om ugen’, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr fra Ren Naturs sponsorer skal gå til sociale arrangementer i på fodboldholdet.

BK Friheden
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for BK Friheden indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 23. aug 2020
Antal samlere:
Antal sække:

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022