Tilmelding
Facebook
Instagram

Fjordstrækning er nu fri for havaffald


03. apr 2021

Nørre Aaby Idrætsklub skød årets Ren Natur affaldsindsamlinger i gang. Allerede 3. april rensede 5 fodbolddrenge og 5 af deres voksne en 3 km strækning ved Føns langs Gamborg Fjord i Middelfart Kommune for henkastet affald.

’Vi var meget overraskede over, hvor meget affald, der bliver skyllet på land. Skraldet bar præg af, at det havde ligget i mange år’, fortæller deltagerne, der bl.a. fandt bøjer, mange plastikdunke, sodavandsdåser, reb, meget gamle glasflasker, zinkkedler, gryde, dæk, el-pærer, jernstænger, plastikrør, slanger, fiskenet og rigtig mange patronhylstre.

’Vi mødte to kajakroere, som var meget taknemmelige over at vi samlede affald ind, og syntes det var en super god ide med #rennatur og den måde det var skruet sammen på. De fik fiskenettet, da de kunne bruge det i Føns Kajakklub, når der er børn med. Det var sjovt at opleve et nyt sted og den ufatteligt smukke natur vi har lige omkring os’.

’Motivationen for at deltage var at få en hyggelig dag sammen, samt at tjene penge til en fodboldtur. Som vigtig sidegevinst så drengene, hvor meget affald folk smider i naturen’, fortæller deltagerne.

’Det bedste ved Nørre Aaby Idrætsklub er det sociale og sammenholdet, samtidig med at dyrke sport/fodbold’, synes deltagerne, der vil bruge sponsormidlerne på 3000 kr til en fodboldtur for alle drengene på årgangen.

Nørre Aaby Idrætsklub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Nørre Aaby Idrætsklub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 03. apr 2021
Antal samlere: 5 børn og 5 voksne
Antal sække: 9

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer