Tilmelding
Facebook
Instagram

Fiskestangen udskiftet med affaldssnapper


13. maj 2023

Fritidsfiskerne i Næstved Kommune samlede d. 13. maj affald langs Karrebækvej. De 9 voksne og et barn fik fyldt 9 sække på de 4 km. De fandt især skod, snusposer, plast, papir og metaldåser. Desuden en julemandsdukke, et dæk og to pyntefælge.

Deltagerne fortæller: ’Der var stor entusiasme hos deltagerne. Den bedste oplevelse var det hyggelige samvær og gode humør. Det var dejligt vejr og folk gav positive tilkendegivelser ved dyt og tilråb ved passage. ’

Deltagerne fortæller at de klart vil være mere opmærksomme på affald i fremtiden efter sådan en indsamling. ’Der bliver smidt for meget skrald/affald i naturen, selvom der er alle muligheder for at komme af med affaldet, uden at smide det langs vejen. Det var især mængden af cigaretskod og snusposer, der overraskede.’

Foreningens medlemmer fortæller, at de i vinterhalvåret har socialt samvær en gang om ugen, hvor alle medlemmer frit kan komme. Sponsormidlerne på 2500 kr vil de bruge, dels på at gøre foreningen mere synlig, og dels til socialt samvær.

Fritidsfiskerne
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Fritidsfiskerne indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 13. maj 2023
Antal samlere: 9 voksne og 1 barn
Antal sække: 9

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer