Tilmelding
Facebook
Instagram

Et velfortjent tilskud til lejrtur


14. maj 2023

Affaldsindsamlingskonceptet Ren Natur er igen i år meget populært hos foreningerne i Hjørring Kommune og rigtigt mange har meldt sig til at give en hånd med affaldsindsamlingen på de 8 planlagte ruter. En af de foreninger, der allerede har været i gang, er Friskolen Skallerup!

De valgte den 14. maj som deres indsamlingsdag og her trak 5 voksne og 6 børn i sikkerhedsvestene og tog fat med snapperne på deres rute 1 ved Skallerup Klit i Nordjylland.  

Og turen gav pote! 7 fyldte sække med affald blev bjerget fra naturen. Og der kom mange forskellige ting og sager i disse sække. Mest af alt plastik og glasflasker, men også plastemballage, tomme cigaretpakker, øldåser, vin/spiritusflasker, cigaretskod, løsrevet bunddække og gammelt byggemateriale

Og det gør indtryk at være med til sådan en indsamlingsdag. ” Vi er meget opmærksomme i forvejen og kunne aldrig finde på at kaste affald i naturen, men det hjælper at blive mindet om det en gang imellem” siger Birthe Jørgensen, som var indsamlingsleder på dagen.

Foreningen var glad for at kunne være med til at gøre en forskel. ”Kombinationen af at kunne tjene en skilling til at støtte børnenes aktiviteter kombineret med at gøre en meningsfuld aktivitet er en god motivation for vores deltagelse” slutter Chris.

Friskolen Skallerup ligger i Hjørring Kommune og huser elever fra 0 til 9 klasse. Deres motto er ”Et trygt sted af være og et godt sted at lære”. Læs mere om Friskolen Skallerup her: Friskolen Skallerup | Skole, vuggestue og børnehave

Tak for indsatsen til voksne og børn fra Skallerup Friskole og til de øvrige 4 lokale foreninger i Hjørring, som har samlet affald ind med Ren Natur i forårssæsonen.

Skallerup Friskole
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Skallerup Friskole indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 14. maj 2023
Antal samlere: 11
Antal sække: 7

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022