Tilmelding
Facebook
Instagram

Et defekt surfboard og meningsfuldt selskab


21. aug 2023

Soroptimist International er en af de foreninger, der har samlet affald gennem Ren Natur. D. 21. august 2023 havde de affaldsindsamlingsdag i Aarhus Kommune. 14 voksne gik i fællesskab ruten rundt i det sommerskønne Risskov, hvor de fik fyldt 6 grønne affaldssække.

Der kom mange ting i affaldssækkene, bla. papir, pap, drikkekrus, plastikposer og en hel del toiletpapir. Det mest overraskende fund på dagens rute var et defekt surfboard og æsken fra en graviditetstest. For Bente Bertelsen, der var leder for affaldsindsamlingen, handler dagen ikke kun om at få fyldt sækkene: ”Vi møder en masse positive mennesker i alle aldersgrupper, som giver os en dejlig skovtur i godt selskab.”

Soroptimist International Aarhus modtager 2.500 kr. i sponsormidler fra Ren Natur for deres indsats. Alle pengene skal doneres til velgørende projekter ude i verden. Årets penge skal gå til et skoleprojekt for piger i Burkina Faso og Ukraine. Det er ikke første gang, at de frivillige samler affald for Ren Natur. Det er fjerde år i træk og det er helt sikkert, at de også gerne vil deltage igen næste år. ”Vi er særdeles interesserede i en tur igen til næste år.” forklarer Bente Bertelsen.

For Soroptimist International Aarhus og Bente Bertelsen er der flere gode grunde til at være med: ”Inspirationen til bedre miljø og natur skal komme gennem oplysning, men også ved praktiske tiltag som det her.” De håber da også, at de kan påvirke medborgerne i Aarhus Kommune til ikke at efterlade affald i naturen.

Tusind tak for indsatsen til alle de frivillige i Soroptimist International Aarhus, og selvfølgelig også et stort tak til de øvrige lokale foreninger i Aarhus Kommune.

 

 

 

Soroptimist International Aarhus
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Soroptimist International Aarhus indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 21. aug 2023
Antal samlere: 14
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer