Tilmelding
Facebook
Instagram

En vision om at rykke verden med vilje


20. sep 2021

En stor gruppe børn og voksne fra KFUM Spejderne Tuse Bjerg Gruppe samlede affald langs Fjordstien i Holbæk Kommune d. 20. sep. Hele 17 sække blev fyldt med en god blanding af affald, især cigaretskod og papir/pap. Men de fandt også pigtråd, brugt politiafspærringstape, en sut, flamingo, svømmesko og et par bukser. Det overraskede, at der var så mange snusposer, som er en ny form for affald.

’Det var en fin aften i sol og godt selskab. Vi delte de overraskende mange tilmeldte i 3 grupper, der startede ved hvert sit droppunkt. De mindste fik den mindst trafikerede sti, og de største gik langs havnekajen’, fortæller deltagerne. ’Den bedste oplevelse var det gode selskab. Ungernes altid sjove kommentarer og energi. Og at få set byen med nye øjne’.

’Vi er allerede opmærksomme på ikke at smide affald, men for børnene kan et arrangement med affaldsindsamling godt være en fin øjenåbner. Vi laver også forsøg med spejderne omkring, hvad der forsvinder af sig selv, og hvad der bliver liggende for evigt. Vi tror bestemt, at de unge nu er mere bevidste om naturen og jordens ve og vel end tidligere. Spørgsmålet er, om de kan rumme det alt sammen’.

’Det bedste ved foreningen er, at vi er i gang efter Corona. Opbakningen vidner om fornyet lyst til fællesskabet. Vi får tingene til at ske på trods af udfordringer og omstillinger. En kerne af super gode ledere smitter omgivelserne med energi’, fortæller medlemmerne.

Spejderne bruger hver en øre, de kan finde, på at nedbringe deltagerprisen på spejdernes lejr 2022 i Hedeland. For at kunne få flest mulige spejdere og deres forældre med, hvis de har lyst. Så det skal sponsormidlerne på 3000 kr gå til.

KFUM Spejderne Tuse Bjerg Gruppe
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for KFUM Spejderne Tuse Bjerg Gruppe indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 20. sep 2021
Antal samlere: Mere end 30 børn og voksne
Antal sække: 17

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer