Tilmelding
Facebook
Instagram

Det vil vi gøre til en ting


01. maj 2021

Borup & Omegns Sportsfiskerforening stillede d. 1. maj med 10 voksne og 3 børn, der fyldte 7 sække med henkastet affald fundet i Borup og omkring Kimmerslev Sø i Køge Kommune.

De fandt rigtig mange hundelorte poser og slikpapir, og også et par briller uden glas.

’Det var en skøn dag med familie og venner i en god sags tjeneste. Alle gik ind i det med 100 %, også børnene,’ fortæller deltagerne.

’At være sammen som familie og lære den unge generation om hvor vigtigt det er at passe på vores klode, var det bedste ved at deltage i affaldsindsamlingen med Ren Natur’.

Sportsfiskerne har endnu ikke besluttet sig for hvad sponsorpengene på 3000 kr skal bruges til, men de forestiller sig, at det bliver noget komsammen for hele klubben, hvor sammenhold er det vigtigste.

’Det var alt i alt en dejlig dag. Det vil vi gøre til en ting - måske en tur hver 3 mdr med børnene’, slutter deltagerne, der oplever at børnene er blevet mere opmærksomme på affald efter indsamlingen.

 

Borup & Omegns Sportsfiskerforening
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Borup & Omegns Sportsfiskerforening indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 01. maj 2021
Antal samlere: 10 voksne og 3 børn
Antal sække: 7

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer