Tilmelding
Facebook
Instagram

Det er stadig noget skidt med affald


19. sep 2022

19. september lukkede og slukkede Støtteforeningen for Lintrup Børnecenter for Ren Natur sæsonen 2022 i Vejen Kommune. 2 voksne og 6 børn sørgede for at der blev fyldt 4 sække med henkastet affald, mest metal/dåser og rigtigt mange cigaretskod. Men også fastfoodaffald, snuspakker, plastflasker, glasflasker og ispapir. Mest mærkeligt, eller overraskende affald, var en lang jernstang i Rødding by. Foreningen var på en ret lang rute, på en ret stor vej, men alle hyggede sig og der var godt humør og ikke mindst godt vejr.

Efter indsamlingen synes de stadig det er noget skidt med affald i naturen, og de er sikre på at børnene er blevet mere bevidste om hvor de gør af deres affald.

Om støtteforeningen siger de selv: ”Vi støtter Lintrup Børnecenter med forskellige tiltag. Det kan være en is i sommerheden. Eller en godtepose til personalet ved juletid. Det kan også være hjælp under deres årlige koloni, hvor nogle forældre stiller op med en pølsevogn, så der er sørget for aftensmad til ungerne. Desuden laver vi foldere til at uddele til oplysning om Lintrup Børnecenter.”

Støtteforeningen til Lintrup Børnecenter blev oprettet i 2016 med stor lokal opbakning, efter at være truet af lukning. Efter en lang kamp lykkedes det dog at afværge lukningen. Støtteforeningens formål er at synliggøre børnecenteret i og udenfor lokalsamfundet. Støtteforeningen har også til opgave at rejse midler til ekstraordinære aktiviteter, f.eks. udflugter, sommerfester etc. og de penge som de har tjent på Ren Natur indsamlingen skal indgå i disse aktiviteter. Støtteforeningen arbejder også på at få en ressourcebank op at stå, hvor lokale yder praktisk hjælp, lige fra vedligeholdelse af legepladser til støtte i undervisningen. Du kan læse mere om Støtteforeningen her: http://lintrup-hjerting.dk/stoetteforeningen-for-lintrup-boernecenter/


Ren Natur siger tak for jeres indsats – I er med til at gøre en forskel 😊

 

 

 

 

Støtteforeningen for Lintrup Børnecenter
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Støtteforeningen for Lintrup Børnecenter indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 19. sep 2022
Antal samlere: 8
Antal sække: 4

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022