Tilmelding
Facebook
Instagram

Det er rart med en ren by!


14. maj 2023

Affaldsindsamlingskonceptet Ren Natur er meget populært hos foreningerne i Haderslev Kommune og rigtigt mange har meldt sig til at give en hånd med affaldsindsamlingen på de 12 planlagte ruter. En af de foreninger, der allerede har været i gang, er KFUM’s Familieklub!

De valgte den 14. maj som deres indsamlingsdag og her trak 9 voksne og 6 børn i sikkerhedsvestene og tog fat med snapperne på deres rute 4 ved Grønningen lidt syd for Haderslev by.  

Og turen gav pote! 6 fyldte sække med affald blev bjerget fra naturen. Og der kom mange forskellige ting og sager i disse sække. Mest af alt cigaretskod, forskellige former for plastik, dåser, snore, papir, pap, slikpapir, ispinde og ispapir. Men der blev også fundet en cykel i en sø!  

Og det gør indtryk at være med til sådan en indsamlingsdag. ” Det er rart med en pæn by uden affald over alt” siger Heidi Bech Carstensen, som var indsamlingsleder på dagen.

Foreningen var glad for at kunne være med til at gøre en forskel. ” Vi vil gerne være med for at vise børnene vigtigheden af at passe på naturen. Når vi gør noget godt for andre, får vi det godt med os selv og får lyst til at være ude og lege i naturen” slutter Chris.

KFUM’s Familieklub i Haderslev er en klub for familier som styrker fællesskabet bland børn og voksne gennem aktivister og fællesspisning.

Læs mere om foreningen og deres fantastiske arbejder her: www.heledanmarksfamilieklub.dk

Tak for indsatsen til KFUM’s Familieklub og til de øvrige 5 lokale foreninger i Haderslev, som har samlet affald ind med Ren Natur i forårssæsonen.

KFUM's Sociale arbejde, Hele Danmarks Familie klub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for KFUM's Sociale arbejde, Hele Danmarks Familie klub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 14. maj 2023
Antal samlere: 15
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022