Tilmelding
Facebook
Instagram

Der var nok at komme efter


06. maj 2021

 

Selvhjælp Herning er en social forening, fyldt med frivillige med alverdens erfaringer og kompetencer, som bringes i spil når de arrangerer selvhjælpsgrupper og netværksgrupper for mennesker i svære livssituationer. D.6. maj var de, som nogle af de første i årets Ren Natur indsamlinger, ude at hjælpe os alle sammen med at samle affald ved Sunds Sø i Herning.

Og der var nok at komme efter. De fandt rigtig mange cigaretskod især langs med cykelstien og ved de opsatte bænke. Men der var også lightere, snusposer, dåser, flasker, slikpapir, raketter, sølvpapirkugler, flamingostykker, gammelt jern og stykker af blød og hård plast på ruten.

Ved søen var der mange glemte ting som håndklæder, vandpistol, fodbold, tennisbolde, legetøjsskovl, strømper og en 10'er og i et læhegn fandt de over 20 m sort plastik, en gammel flad Madam Blå og noget slikpapir fra 2014.

”Det var en øjenåbner hvor meget skrald der rent faktisk var, når man så efter. Og skræmmende at se hvor længe det har ligget der, da meget var under synlig nedbrydning.”

Selvhjælp Herning havde en rigtig god tur, selvom det regnede. Det var første gang siden december at de så hinanden pga. coronanedlukningen, så det var en dejlig anledning til at være sammen og samtidig gøre noget godt for miljøet.

”Det var dejligt at opleve hinanden i en anden kontekst end normalt og gåturen gav anledning til nogle gode snakke, hvor vi lærte hinanden bedre at kende.”

”Derudover var det en klap på skulderen, da en mand kom kørende forbi, stoppede bilen og gik ud og gav os ros for det arbejde vi udførte.”

Sponsormidlerne skal bruges til en fest for de frivillige, som har holdt ved trods coronakrise.

”Vi glæder os til at samle dem og fejre dem, når det igen er forsvarligt.”

Ren Natur takker for indsatsen og ønsker god fest.

Selvhjælp Herning
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Selvhjælp Herning indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 06. maj 2021
Antal samlere: 12
Antal sække: 11

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer