Tilmelding
Facebook
Instagram

Dejligt vejr langs stranden i Marbæk


18. jun 2023

Søndag den 18. juni gennemført Autismeforeningen Kreds Syd Vest deres affaldsindsamling med Ren Natur langs stranden ved Marbæk nord for Esbjerg. Solen stod højt på himlen og alle fik god kulør i kinderne.

9 voksne og 4 børn deltog og var med til at indsamle ikke mindre end 18 sække med affald! Og der kom mange forskellige ting og sager i sækkene. Blandt andet blå nylonsnor, jernaffald, glasskår, plastikflasker, plastikkrus, en fyldt ble, små stykker plast, dåser, stanniol, engangsgrill, madpapir, papkasse, ballon, knop fra hegnspæl, slikpapir.

Foreningen var glad for at kunne være med til at gøre en forskel. ” Det var både det sociale, det miljømæssige, det læringsmæssige aspekt samt muligheden for at nyde naturen og gratis motion kombineret med det højere formål, som motiverer os til at deltage, siger Heidi Klint, indsamlingsansvarlig på dagen.

Autismeforeningen Syd Vest i Esbjerg er en almennyttig organisation, som er stiftet af en gruppe forældre i samarbejde med fagfolk og dette samarbejde kendetegner fortsat foreningen. Formålet med foreningen er at bedre forholdene for mennesker med autisme samt deres forældre og pårørende.

Sponsorpengene fra Ren Natur skal bruges til foreningsarrangementer for bedre netværk for folk med autisme inde på livet.

Tusinde tak for indsatsen og fortsat god arbejdslyst med jeres vigtige sag!

Autismeforeningen Kreds Syd Vest
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Autismeforeningen Kreds Syd Vest indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 18. jun 2023
Antal samlere: 13
Antal sække: 18

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022