Tilmelding
Facebook
Instagram

De unge gider ikke ryge


11. jun 2024

Støtteforeningen for Borgerhuset 'Sammen' samlede henkastet affald omkring Jyderup i Holbæk Kommune d. 11. juni. De 5 voksne og 6 børn fik fyldt 8 sække med især skod og snusposer.

Foreningen fortæller om affaldsindsamlingen: ’Det var hyggeligt. Solen skinnede heldigvis. Den bedste oplevelse var, at de unge mennesker havde det hyggeligt og sjovt (og helt sikkert ikke gider ryge, når der ender så mange skod i naturen). Der var ikke helt så meget affald smidt, som vi havde frygtet. Motivationen for at deltage var at lære unge at de skal tænke over, hvordan de behandler naturen. Vi synes selv vi allerede er ret opmærksomme.’

Foreningen fortæller at det bedste ved deres forening er at de hjælper andre og at de har et fedt fællesskab. Sponsormidlerne vil de bruge til udgifter i deres MadOase.

Støtteforeningen for Borgerhuset 'Sammen'
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Støtteforeningen for Borgerhuset 'Sammen' indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 11. jun 2024
Antal samlere: 5 voksne og 6 børn
Antal sække: 8

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer