Tilmelding
Facebook
Instagram

De 3000 kr luner, jo!


10. maj 2023

Blixen Klub Bagsværd – Onsdag blev etableret midt i Corona tiden- i juni måned 2021. Foreningen er en del af Blixen Klub Danmark for kvinder 60+, med ”Grobund for fællesskab” som deres fælles formål. Blixen Klub Bagsværd – Onsdag er for kvinder 60+, bosiddende i Gladsaxe Kommune, som ønsker inspiration, nye sociale fællesskaber og netværk. Kvinder med lyst til både at nyde og yde.

De lader sig inspirere af Karen Blixens karaktertræk og værdier: Stolthed, handlekraft, uafhængighed, spiritualitet, fantasi, eventyrlyst, natur-, kultur- og fortælleglæde.

  1. 10. maj samlede 10 kvinder fra foreningen affald langs Bagsværd Sø. To sække blev fyldt med cigaretskod, papir/pap, flasker, dåser, kapsler og plastik. Desuden fandt de en ødelagt drømmeseng.

Deltagerne fortæller: ’Oplevelsen var rigtig fin. Vi fik god respons fra andre gående. Der var mere affald, end vi lige havde regnet med. Vi er nok lidt forbavsede over, at der var så mange cigaretskod. Det bedste var det skønne vejr, en rar oplevelse af at gøre noget godt og venlige kommentarer fra andre gående. Motivationen for at deltage var at gøre noget godt for naturen, og så luner de 3000 kr, jo.’

Deltagerne synes at det bedste ved foreningen er det sociale sammenhold, nye venskaber og gode fælles

oplevelser. Sponsormidlerne vil foreningen bruge til ture ud af huset.

Blixen Klub Bagsværd
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Blixen Klub Bagsværd indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 10. maj 2023
Antal samlere: 10
Antal sække: 2

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer