Tilmelding
Facebook
Instagram

Brugbar legetøjspistol


02. maj 2021

Grundejerforening Nordvad rengjorde 10 km af Søborg Parkallé i Gladsaxe Kommune d. 2. maj. De 10 voksne og 7 børn fik fyldt 10 sække med især McDonalds affald, cigaretskod, papkasser/papemballage og en masse plast. De fandt også en stol i stykker, en legetøjspistol i god stand og malergrej, som var blevet smidt i busken langs stien.

’Turen passer fint i længden, børnene var med i de første 3,5 km, så vendte to mødre hjem med dem og den anden gruppe forsatte til enden af ruten. Efter turen gik med til Macdonalds med børnene og de bestilte burgere, det synes de er den bedste delt af turen, og de var alle sammen "ved at dø af sult",’ fortæller deltagerne.

’Vi kan lide at holde fælles arrangementer og affaldsindsamlingen var den første gang, vi kunne mødes siden corona ramte landet. Sponsorpengene skal bruges på en fest og en pergola til vores fælles bordbænke arrangement, så vi kan sidde i læ af vinden’, fortæller deltagerne, der siger om deres motivation for at deltage: ’Vi gør det for at have et fælles arrangement, hvor alle kan være med, børnene elsker at jage affald og få "gratis" mad efter arbejdet. De voksne bruger turen til at tale sammen og lære hinanden at kende.’

Grundejerforening Nordvad
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Grundejerforening Nordvad indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 02. maj 2021
Antal samlere: 10 voksne og 7 børn
Antal sække: 10

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer